Testimonials

We zijn elke keer weer blij verrast met de persoonlijke aanpak en open communicatie van Tindemans Translations. De snelle maar zorgvuldige service maakt dat wij elke keer weer bij Cara terugkomen. Daarnaast hebben zij ook hun hart op de juist plek, voor ons als NGO een extra belangrijk aspect. Zij zetten zich tegen minimale kosten voor ons in, en kwamen deze zomer zelfs een week niet lullen maar poetsen op Lesbos.
Elies van Willenswaard, BWC
Working with Tindemans Translations makes our life less stressful
Two years ago we were minutes away from launching our brand. That means that at one moment everything has to come together: the site, your brand book, invites, all e-mail templates apart from the product itself. Having Tindemans Translations putting their expertise to work saved us a lot of stress. With every translation project we give them, they hit the mark on not only the perfect translation but also the tone of voice.
Juliette de Vries, Founder | CEO FERAGGIO. HEEL THE WORLD
Ik werk al jaren naar tevredenheid met Tindemans Translations voor Franse en Engelse vertalingen naar Nederlands en andersom. Voor mij zijn de snelheid van vertalen en flexibiliteit [inclusief last minute verzoeken] van Cara en haar team heel prettig!
Anne, Citroën Nederland
Zowel Cara als haar collega’s verstaan de kunst van goed luisteren. Luisteren naar wat wij met de vertaling voor ogen hebben; hetzij een letterlijke vertaling van een visie-document, hetzij een meer creatieve vertaling voor de uiting op een informatiebord. Ze werken snel en leveren kwaliteit. Zowel ik als mijn collega’s van het communicatieteam werken graag met Tindemans Vertalingen. Vertalen is echt een vak!
Martina Zwaan, Amsterdam Zuidas
Mazda Motor Nederland werkt al sinds de oprichting in 2008 op zeer prettige wijze samen met Tindemans Translations. Door deze jarenlange samenwerking, die al dateert uit de tijd dat de import nog in handen was van een privé-importeur in Den Haag, is er een goede synergie ontstaan tussen de bedrijven, waardoor vertalingen steeds beter aansluiten op de vaktaal in onze branche, met de juiste nuances en interpretatie van de teksten. Daarnaast werkt Tindemans Translations bijzonder accuraat en servicegericht als het om spoedopdrachten gaat.
Jur Raatjes, Directeur Public Relations Mazda Motor Nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cara Tindemans is een vrouw die veel passie heeft voor haar werk, haar klanten voor op stelt en ervoor zorgt dat haar werk snel en goed aangeleverd wordt. Geen enkele deadline is te gek en ze zorgt er voor dat haar klanten met een smile op het gezicht weer bij haar aankloppen. Een zonnetje in huis!
Pamela, klant

 

Of het nu gaat om teksten vertalen, redigeren of complete teksten schrijven, het is prettige samenwerken met Cara en haar team. Ze kunnen snel schakelen, zijn vakinhoudelijk en branche/of doelgroep gerelateerd goed op de hoogte en ze komen altijd hun afspraken na. Adequaat met persoonlijk touch!
Ingrid Heijne, ZENBER Architecten