Hoe werken wij?

Professioneel
Onze medewerkers hebben stuk voor stuk veel ervaring in hun vakgebied. Ze beschikken allemaal over een forse dosis communicatietalent, waardoor ook de minder ‘harde’ kanten van effectieve communicatie goed gewaarborgd zijn. Wij werken uitsluitend met freelancers, waardoor we altijd de juiste, meest ervaren persoon aan de tekst kunnen koppelen.

Klantgericht
Uw agenda is de onze. Als dat betekent dat uw voorkeur uitgaat naar ‘one-stop-shopping’, kan dat ook bij Tindemans Translations. Wij kunnen het volledige project voor u verzorgen: teksten, vertalingen, vormgeving, drukwerk of distributie. Het in beeld brengen van ondertiteling bijvoorbeeld of het versturen van mailings naar door ons opgevraagde adressen.

Op maat
Maatwerk betekent dat we ons richten op de specifieke behoeften en wensen van onze opdrachtgevers en op de snelste, handigste en veiligste manier leveren (per e-mail of koerier). Een uitgebreide briefing kan nodig zijn en vereist nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Samen komen we immers tot het beste resultaat. We zijn een bureau met korte lijnen waardoor snel kan worden geschakeld en geleverd, waarbij kwaliteit altijd voorop blijft staan.

Bekijk hier onze werkwijze >>