Onze werkwijze

Wij zijn professioneel

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers die stuk voor stuk een bewezen staat van dienst hebben op hun vakterrein. Daarnaast beschikken ze allemaal over een forse dosis communicatietalent, wat garandeert dat ook de minder ‘harde’ kanten van effectieve communicatie goed gewaarborgd zijn. Kwaliteit, betrouwbaarheid en enthousiasme zijn de kenmerken van onze werkwijze.

Wij werken klantgericht

Uw agenda is de onze. En als dat betekent dat uw voorkeur uitgaat naar ‘one-stop-shopping’, kan dat ook bij Tindemans Translations. Wij kunnen het volledige project voor u verzorgen: teksten, vertalingen, vormgeving, drukwerk of verspreiding. Het in beeld brengen van ondertiteling bijvoorbeeld of het versturen van mailings naar door ons opgevraagde adressen. U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten, want wij weten precies wat haalbaar is, wanneer en voor welke prijs.

Wenst u nauw betrokken te blijven bij vertaal- of schrijfactivititeiten? In dat geval zijn we bereid ‘op locatie’ te werken.

Wij leveren op maat

‘Op maat’ betekent voor ons dat we leveren op de voor u snelste, handigste en veiligste manier. Leveren doen we snel en veilig, per e-mail, fax of koerier. En we gebruiken het tekstverwerkingsprogramma, het lettertype en de papiersoorten en -formaten waarmee u gewend bent te werken. Handig en het bespaart u tijd. Flexibel zijn is voor ons dagelijkse praktijk.