Mail ons wanneer u kans wilt maken op een van de 20 cd’s van Sjors van der Panne!

Sjors van der Panne is inmiddels razend populair in Nederland. Als vertolker – en in onze ogen vertaler – van bekende en minder bekende Nederlandse en Franse chansons staat hij inmiddels ook op de radar van Tindemans Translations. Wij zijn dan ook verheugd te melden dat wij als septemberactie 20 door Sjors gesigneerde cd’s gaan verloten onder enthousiaste aanmelders, opdrachtgevers, informatieaanvragers of opvragers van offertes. U kunt deze actie natuurlijk ook liken en delen op onze facebookpagina, zodat ook uw vrienden kans kunnen maken op deze cd. Wanneer u tussen 17 en 30 september 2015 op onze website een reactie achterlaat of bijvoorbeeld een opdracht uitbesteedt of een offerte opvraagt, kunt u kans maken op een gesigneerd exemplaar van ‘Klassiekers in Het Concertgebouw’. Begin oktober nemen wij contact op met de winnaars.

Wilt u Sjors live zien en horen in een theater bij u in de buurt? Kijk dan op www.sjorsvanderpanne.nl voor de speellijst.

16 reacties op Mail ons wanneer u kans wilt maken op een van de 20 cd’s van Sjors van der Panne!

Oh ik wil DOLGRAAG een CD van Sjors winnen voor mijn lieve vader die mijn CD steeds wegkaapt! :) Hoe leuk zal het zijn als ik hem hiermee kan verrassen!??

Beantwoorden
Harco Haasdijk zegt: 22 september 2015 om 10:36

Sjors van der Panne was vroeger een zeer goede schoolvriend van mijn vrouw. Tijdens een van de concerten heb ik mijn vrouw ten huwelijk gevraagd en het zou heel leuk zijn om de cd te mogen winnen. Wat is hij goed zeg.

Beantwoorden
Annemieke van Marion zegt: 22 september 2015 om 10:49

Wat zou ik graag zijn CD willen winnen, ik ben zelf heel slecht horend maar Sjors zingt zo duidelijk dat ik de woorden kan verstaan die hij zingt en dat is heel fijn,omdat de meeste muziek voor mij onverstaanbaar is. Dank je wel Sjors ik vind je geweldig.

Beantwoorden

Ik was nooit een groot fan van het nederlandse lied, maar sinds ik Sjors voor het eerst bij de voice heb horen zingen ben ik om. Hij is niet alleen prachtig om naar te kijken maar ook een begenadigd zanger! Ik zou graag de gesigneerde cd willen winnen!

Beantwoorden
mettie van waarden zegt: 22 september 2015 om 16:42

Ongeveer 7 jaar geleden heb ik Sjors voor het eerst gehoord en met hem gesproken over mijn zoon die ook zo graag zingt. Ik heb geen advies gevraagd, maar zo maar uit het niets zei Sjors laat hem zijn eigen gang gaan en gaan zingen, dat waren we toch al van plan. Het is zo leuk om te zien dat het Sjors nu gelukt is en dat hij op kan treden met zijn stem. Gelijktijdig gaat mijn zoon ook zijn eigen gang en heeft inmiddels zijn eigen bandje en ook zijn eerste optreden gehad. Ja ik ontvang graag een cd van Snors.

Beantwoorden

Afgelopen vrijdag naar theater geweest naar optreden van Sjors. Wat kan hij mooi zingen zijn stem en teksten daar krijg je gewoon kippenvel van zoooo mooi!!!

Beantwoorden
Xandra van Roon - van Hout zegt: 22 september 2015 om 21:15

Sjors is voor mij iemand waarin alles wat mij na aan het hart ligt samenkomt : zingen, puurheid, bescheidenheid, duidelijkheid, nederlandstalig, daarbij ben ik zelf ook INDO, in mijn geval een Nederlands/Javaanse moeder en een Amsterdamse vader. Dit alles bij elkaar maakt dat ik mij ongelooflijk verbonden voel met hem. Daarbij is het geen straf om naar hem te kijken!
Voor mij genoeg reden om een CD te willen winnen! Concertgebouwkaartjes zijn al in huis, nu de CD nog.
Waarvoor, alvast, mijn hele hartelijke dank !

Beantwoorden
Delanglez Francine zegt: 23 september 2015 om 13:36

Nooit begrepen waarom Sjors niet eerder doorgebroken is. Hij raakt de mensen.
Ik wil mijn dochter heel graag verrassen met de CD van Sjors. Net als hij begrijpt ze wat diepe dalen betekent.

Beantwoorden

En zo keek ik vorig jaar The Voice eens mee met mijn vriendin. En toen was daar Sjors van der Panne, die mij deed denken aan Frank Boeijen, niet eens door het nummer wat hij vertolkte. De beheersing in zijn stem, het poëtische… prachtig! De kaarten voor november in het Diligentia zijn al in huis, nu deze pracht cd nog.

Groet en succes,
Axel

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*