Tindemans is in beweging

Gepubliceerd op door Tindemans Translations

Tindemans Translations is in beweging ….

Per 1 mei 2015 zijn Cara Tindemans en Fedde Jasperse een samenwerking aangegaan om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Samen combineren zij binnen Tindemans Translations nu meer dan 30 jaar ervaring. Dit betekent voor u dat de service en kwaliteit die u van Tindemans gewend bent nog verder toegespitst kan worden op uw persoonlijke behoeften.

Waarom deze samenwerking?

“De samenwerking is vooral inhoudelijk” aldus Cara. “Ik was al een tijdje op zoek naar een sparring partner, iemand die andere talenten heeft dan ik, iemand met wie ik Tindemans Translations naar een hoger plan kan tillen. Fedde is daar de juiste persoon voor, vanwege zijn kennis van de markt, zowel aan de verkoop- als vertalerskant, zijn enthousiasme en zijn bezieling.”

“Voor mij geldt eigenlijk hetzelfde”, zegt Fedde. “Ik ben de afgelopen 10 jaar werkzaam geweest binnen de vertaalwereld. Ik voelde dat het nu tijd was voor wat anders, zelf het heft in handen nemen. Samen met Cara ga ik daar vorm aan geven. In onze beide businessplannen stonden service, kwaliteit en een positieve instelling bovenaan. Dus de knoop was snel doorgehakt.”

Wat verandert er voor u?

Eigenlijk niets, en toch ook weer veel. Het meeste speelt zich achter de schermen af en heeft tot doel het waarborgen van de bekende kwaliteit en snelheid. Zo wordt gewerkt aan de uitbreiding van het freelance-netwerk, de specialismen die we onze opdrachtgevers kunnen aanbieden en de vertaalprocessen.

Kennismaken?

Wilt u kennismaken met Cara en Fedde en horen wat zij voor u kunnen doen? Bent u geïnteresseerd in een uitgebreidere presentatie bij u op kantoor?  Neemt u gerust contact op via 020-471 2332 of info@tindemanstranslations.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*